mandag, januar 22, 2007

Fantastisk kamp i går, og et fantastisk resultat.

Må bare sitere meg selv fra fredagen:
Forresten kommer Arsenal til å vinne kampen. 2-1. Sånn, nå har jeg opplyst de uopplyste, og dermed gjort en god gjerning.
Kunne jeg hatt mer rett? Selvsagt en fortjent seier på hjemmebane for Arsenal, og de har fortsatt ikke tapt på foran hjemmefansen i år. Henry, som untatt målet for det meste var begredelig, viste om ikke annet at iallfall målformen er inne med sitt fjerde mål på fire kamper etter nyttår, og han har dermed scoret i alle kampene han har spilt etter å ha kommet tilbake fra skade på nyåret.

Clichy og Cesc var kampens beste spillere med Vidic hakk i hæl. Clichy nøytraliserte Rooney og Ronaldo mesterlig, så godt som en situasjon, men da ble det da også mål imot. Cesc spilte nok en ypperlig kamp i servitørrollen, og Arsenals nye nummer 4 har en strålende fremtid i klubben foran seg.

Det var også gledelig at russermafiaen fra vestre London ble nedsablet av Liverpool på lørdag. Mourinho kom etter kampen med en av tidenes verste bortforklaringer for tapet, noe ala dette:

Liverpool spilte med to høye spisser fordi de visste at det var den eneste måten de kunne slå oss på.
Ja, selvsagt gjorde Liverpool det, hvorfor skulle de ikke spille med to høye spisser når du selv innrømmer at dere har absolutt ingen forsvarsplan mot lag med høye spisser? Og som om ikke det var nok i seg selv, så spilte Liverpool bare med en høy spiss fra start, Crouch. Kuijt/Kuyt er på ingen måte spesielt høy, med mindre du selv er dverg. Som Maradona, Wise, Messi med sine 168 cm var. Og er. Dessverre for Mourinho virket det også som at Chelseas forsvar var midlertidig befolket av midgets som det så pent heter på engelsk, selv om dette på ingen måte var tilfelle.

Dette ble en veldig kort post, men nå var det fotball det handlet om. Slik seg hør og bør etter at både Chelsea-L'pool og Arsenal-ManU gikk rette veien. Avslutter med en liten remake av ManUs egne "Glory, Glory Man United":

Who the fuck are Man United
Who the fuck are Man United
Who the fuck are Man United

Ingen kommentarer: