torsdag, desember 20, 2007

Som du kanskje la merke til hadde jeg heller ikke denne gangen en tittel på bloginnlegget mitt, da jeg fortsatt er av den oppfatning at titler og overskrifter er djevelens verk, etter en haug skolestiler hvor man blir tvunget til å komme opp med såkalt kreative passende titler. Brenn.

Er på tide med et kort, lite blogginnlegg nå i førjulsstria. Alle julegavene er nå fiksa og det er bare kosen igjen, heldigvis. Er forøvrig meget lei av julemaset, som har vart siden midten av oktober, og har svært lite, om noen julefølelse enda.
Mas, mas, mas, over hele linja...

Off, glad for at utkast nå lagres automatisk, uansett hvor mye eller lite jeg har skrevet misliker jeg sterkt å måtte skrive det om igjen.

Og forresten, Arsenal leder fortsatt Premier League, så tvilerne fra før sesongstart fikk heldigvis stappet et eple eller to i paihullet. Og Tottenham har nå karret seg opp fra nedrykksplass, merkelig nok. De som skulle spille i Champions League neste år og greier. The Championship er et mer realistisk mål for den gjengen enn Champions League, men skjønner at det er lett å blande når navnene er såpass like som de er.